Legjobb üres gyomorral megkóstolni. Ha a csokoládét megfelelően raktározták, körülbelül egy órára vagy kicsit több időre van szükség ahhoz, hogy elérje az optimális hőmérsékletet, a 28-32 °C-t.
Keserű csokoládé: Néhány pillanatig csak tartsuk a szánkban, hogy előjöjjenek belőle az igazi ízek és aromák. Majd rágjuk meg ötször-tízszer, hogy a másodlagos aromákat is kinyerjük belőle. Hagyjuk, hogy lágyan hozzásimuljon a szájpadlásunkhoz, hogy minden ízt végigélvezhessünk belőle. Végül leljük kedvünket a szánkban maradt ízekben.
Töltött csokoládé: Néhány pillanatig csak tartsuk a szánkban, hogy előjöjjenek belőle az igazi zamatok és aromák. Majd rágjuk meg három-öt alkalommal, hogy összekeveredjen a töltelék és a csokoládé. Hagyjuk, hogy a keverék lassan megolvadjon a szánkban, így majd élvezni tudjuk az újfajta ízeket. Végül merüljünk el a szánkban maradt zamatok élvezetében.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése