Sütési idő: 10 perc
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók:
200 g apró darabokra tört keserűcsokoládé
10 g shortbread (vajas keksz), nagyobb darabokra törve
125 g tejföl vagy 125 ml sűrű tejszín
60 g darált mandula vagy mogyoró
1 evőkanál narancs vagy whisky likőr (elhagyható)
Elkészítés:
1.Olvaszd meg a csokoládét a mikrobán, keverd meg, majd további 2 percig melegítsd. 6-8 percig illetve addig folytasd ezt, amíg a csokoládé megolvad.
2.Keverd bele a vajas kekszet a csokiba, majd add hozzá a tejfölt vagy tejszínt, mogyorót vagy mandulát, a likőrt, és jól keverd össze.
3.Nyomkodd a keveréket egy kivajazott és az alján kibélelt, 18 cm-es formába, és hűtsd le, amíg megszilárdul.

0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése