Elkészítési idő: 30 perc + fagyasztás
Hozzávalók 4 személyre:
1 db kisebb sárgadinnye (kb. 60 dkg), 25 dkg tejszínkrémsajt, 3 evőkanál porcukor, 3 evőkanál narancslé, 1 dl tejszín, 1 db kész piskótatekercs
A sárgadinnyét megtisztítjuk, a magokat eltávolítjuk, a húsát pépesítjük. Hozzáadjuk a tejszínkrémsajtot, a porcukrot meg a narancslevet és jól kikeverjük. Végül a kemény habbá vert tejszínt is beleforgatjuk. A piskótából 4 cm átmérőjű kerek lapocskákat szúrunk ki és egy tálcára egymás mellé sorakoztatjuk.
A sárgadinnyés masszát nyomózsákba töltjük és a korongokra nyomjuk.
Fagyasztóban 2-3 óra alatt megfagyasztjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése