Elkészítési idő: 20 perc + érlelés
Hozzávalók 4 személyre:
2 narancs, 2 evőkanál rum, 1 csomag vaníliás cukor, 5 dkg mazsola,
4 gombóc vaníliafagylalt, 4 gombóc narancsfagylalt, 4 evőkanál tejszínhab
A félbevágott narancsok húsát éles késsel kivájjuk és a fehér hártyáját eltávolítva felaprítjuk. Rászórjuk a vaníliás cukrot meg a mazsolát, a rummal meglocsolva legalább egy fél órán át állni hagyjuk. Tálaláskor a fél narancshéjakba egy-egy vanília- és narancsfagylalt gombócot teszünk, elosztjuk rajta a mazsolás narancsot és tejszínhabbal a tetején máris kínáljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése