Töltött csokoládé tálkák


Sütési idő: 0 perc
Elkészítési idő: 60 perc

Hozzávalók (6 személyre):
440 g olvasztott tejcsokoládé
Az őszibarackkrémhez:
315 ml tejszín
2 evőkanál szitált porcukor
2 hámozott, kimagozott őszibarack, pürésítve
60 ml passiógyümölcs-hús
Baracköntet:
3 hámozott, kimagozott őszibarack, pürésítve
90 ml passiógyümölcs-hús
cukor

Elkészítés:

1.A csokoládétálkákhoz vágj sütőpapírból 6 darab, egyenként 15 cm átmérőjű kört. Tegyél kisméretű muffinsütő formákat nyitott felükkel lefelé egy tálcára, és borítsd be őket a papírokkal. Kanalazd az olvasztott csokit a formák tetejére, és hagyd, hogy lefusson az oldalán. Ha nem folyik jól, akkor egy spatulával kend el a forma oldalán. Várd meg, hogy a csokoládé megszilárduljon, majd óvatosan távolítsd el a papírt.
2.A barackkrémhez tedd a tejszínt egy tálba, és verd fel. Keverd bele a porcukrot, a barackpürét és a passiógyümölcsöt.
3.Az öntethez passzírozd át a barackpürét és a passiógyümölcsöt és ízlés szerint cukrozd. A tányérokra kanalazz az öntetből, helyezd el rajta a csokoládé tálkát, és töltsd meg őket a barackkrémmel.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése