Hozzávalók (5 személyre):
45 dkg fehér mandula tejszínkrém,
45 dkg őszibarack tejszínkrém,
Díszítéshez:
45 dkg fehér mandula tejszínkrém,
45 dkg őszibarack tejszínkrém,
Díszítéshez:
8 dkg gyümölcs,
2 dkg mandula.
Elkészítés:
A félgömb formát kikenjük mandula tejszínkrémmel, majd kitöltjük őszibarack tejszínkrémmel, zsírpapírral lefedjük, légmentesen lezárjuk és 2-3 órára mélyhűtőbe tesszük. Felhasználás előtt a formát langyos vízzel lemossuk, tálra borítjuk, tejszínhabbal, gyümölccsel, mandulával díszítjük. (Díszítésre mindkét krémből hagyjunk meg egy keveset).
A félgömb formát kikenjük mandula tejszínkrémmel, majd kitöltjük őszibarack tejszínkrémmel, zsírpapírral lefedjük, légmentesen lezárjuk és 2-3 órára mélyhűtőbe tesszük. Felhasználás előtt a formát langyos vízzel lemossuk, tálra borítjuk, tejszínhabbal, gyümölccsel, mandulával díszítjük. (Díszítésre mindkét krémből hagyjunk meg egy keveset).
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése