Hozzávalók (kb 35 db):
250 g lágy vaj vagy margarin,
170 g barnacukor,
1 tojás,
250 g liszt,
1 ¼ kiskanál sütőpor,
45 g kókuszreszelék,
220 g csokoládéreszelék,
185 g durvára vágott pörkölt mogyoró
Elkészítése:
1.Tegyük a vajat és a cukrot egy tálba, és addig keverjük, amíg habos lesz. Adjuk hozzá a tojást, és verjük fel.
2. Adjuk hozzá a vajas masszához az átszitált lisztet, a sütőport, a kókuszreszeléket, a csokoládéreszeléket és a mogyorót, és jól keverjük össze.
3 Szaggassunk a masszából evőkanállal kis halmokat egy kivajazott tepsire, és süssük 12-15 percig vagy amíg a kekszek aranyszínűek lesznek. Fémrácsra helyezzük hűlni.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése