Csokoládés keksz

Hozzávalók (kb 35 db):

250 g lágy vaj vagy margarin,
170 g barnacukor,
1 tojás,
250 g liszt,
1 ¼ kiskanál sütőpor,
45 g kókuszreszelék,
220 g csokoládéreszelék,
185 g durvára vágott pörkölt mogyoró

Elkészítése:

1.Tegyük a vajat és a cukrot egy tálba, és addig ke­verjük, amíg habos lesz. Adjuk hozzá a tojást, és verjük fel.
2. Adjuk hozzá a vajas masszához az átszitált lisz­tet, a sütőport, a kókuszreszeléket, a csokoládéreszeléket és a mogyorót, és jól keverjük össze.
3 Szaggassunk a masszából evőkanállal kis halmo­kat egy kivajazott tepsire, és süssük 12-15 per­cig vagy amíg a kekszek aranyszínűek lesznek. Fémrácsra helyezzük hűlni.


 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése