Csokoládés eper-parfé

Hozzávalók (5 személyre):
25 dkg csokoládéfagylalt,
25 dkg csokoládé tejszínkrém,
23 dkg eperfagylalt,
23 dkg eper tejszínkrém,
5 dkg gyümölcsdísz.


Elkészítés:

 A kifagyasztott csokoládéfagylalthoz hozzákeverjük a csokoládé tejszínkrémet, és 3 cm vastagon kikenjük vele a félgömb formát. A kifagyasztott eperfagylalthoz hozzákeverjük az eper tejszínkrémet és kitöltjük vele az üreget. Vékony zsírpapírral lefedjük, légmentesen lezárjuk, 2-3 órára mélyhűtőbe zárjuk. Felhasználás előtt langyos vízzel lemossuk a formát, majd kiborítjuk egy kerek tálra, díszítjük, majd felvágjuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése