Csokitojás trüffelkrémmel

Főzési idő: 6 perc
Elkészítési idő: 90 perc

Hozzávalók (32 db):
125 g olvasztott keserűcsokoládé
Trüffelkrém töltelék:
250 g tejcsokoládé
125 ml sűrű tejszín
1 evőkanál szirup

Elkészítés:

1.Tegyél 1 teáskanálnyit a keserűcsokoládéból egy húsvéti tojás alakú csokiformába, és egy kis kefe segítségével egyengesd el a csoki felszínét. Ismételd meg a folyamatot, és készíts további 32 tojást.
2 percig illetve addig hűtsd, amíg a csokoládé megszilárdul.
2.A töltelék elkészítéséhez forrald fel a tejszínt. Vedd le a lábast a tűzről, tedd bele a tejcsokit, és kevergesd, amíg egyenletes krémet nem alkot. Add hozzá a szirupot és tedd félre hűlni 20 percre illetve addig, hogy formázható állagú legyen.
3.Kanalazd a krémet nyomózsákba, amelyre csillag alakú fejet tettél, és töltsd meg a tojásokat.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése