Hozzávalók (8 adag):
450 g apróra zúzott konzervananász levével együtt,
2 liter lágy vaníliafagylalt, 140 ml konzerv kókusztej, 60 ml Midori likőr(zöld színű, dinnyés likőr), 1 teáskanál Malibu rum, 400 g ananász szeletekben, 3 közepes kivi felszeletelve, 2 közepes karambola felszeletelve, 4 közepes (250 g) passió-gyümölcs felezve.
Kenjünk ki alaposan vajjal két 8x26 cm-es szögletes püspökkenyérformát, majd béleljük ki sütőpapírral úgy, hogy két cm-rel túlnyúljon a széleken.
Öntsük le a konzervananászról a levet. Adagoljuk egy nagy tálba a vaníliafagylaltot, a kókusztejet, az ananászt, a likőrt és a rumot, majd jól keverjük össze.
Oszlassuk el egyenletesen a keveréket a formában.
Fedjük le, tegyük a mélyhűtőbe, amíg megszilárdul.
A fagylaltot borítsuk ki egy tálra, óvatosan vegyük le a sütőpapírt.
Szeleteljük fel négy részre. Használjunk felmelegített kést. Minden szeletet átlósan felezzünk el.
Gyümölccsel tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése