Hozzávalók (6 adag):
85 g zselatin, 2 evőkanál málnaszörp, 250 g eper, 500 g vaníliafagylalt, 100 g málna.
Tegyük a zselatint egy hőálló edénybe, és öntsük le 250 ml forrásban lévő vízzel. Folyamatosan kevergessük, amíg a zselatin felolvad, majd ízesítsük a málnaszörppel. Öntsünk bele még 250 ml hideg vizet, ezt is keverjük el, majd tegyük mélyhűtőbe, amíg megfelelő állagú lesz.
Elektromos mixer segítségével turmixoljuk össze a megtisztított epret 15 másodpercig. A többi összetevőt több rétegben kanalazzuk parfépoharakba, díszítsük a tetejét málnaszemekkel és már tálalhatjuk is.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése