Hozzávalók (6 adag):
2 nagyobb (640 g) meghámozott avokádó, 375 ml tejszín, 250 ml kókuszkrém, 125 ml juharszirup, 40 g finom porcukor, 1 evőkanál finomra reszelt citromhéj, 2 evőkanál citromlé.
Keverjük krémesre robotgéppel az avokádó húsát krémesre, adjuk hozzá a többi alapanyagot, és mixeljük tovább, amíg egynemű keveréket kapunk.
Kanalazzuk a keveréket egy fóliával kibélelt tepsibe, fedjük le, és tegyük mélyhűtőbe, amíg kissé megszilárdul.
Daraboljuk fel a fagylaltot. Verjük fel krémesre elektromos mixerrel egy nagyobb tálban. Kanalazzuk egy fóliával kibélelt formába, fedjük le, és tegyük mélyhűtőbe, amíg megszilárdul, Tálalás előtt 15 perccel vegyük ki a hűtőből, hogy kicsit meglágyuljon.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése