Dinnyés fagyidesszert

Elkészítési idő: 30 perc + fagyasztás

Hozzávalók 4 személyre:

1 db kisebb sárgadinnye (kb. 60 dkg), 25 dkg tejszínkrémsajt, 3 evőkanál porcukor, 3 evőkanál narancslé, 1 dl tejszín, 1 db kész piskótatekercs

A sárgadinnyét megtisztítjuk, a magokat eltávolítjuk, a húsát pépesítjük. Hozzáadjuk a tejszínkrémsajtot, a porcukrot meg a narancslevet és jól kikeverjük. Végül a kemény habbá vert tejszínt is beleforgatjuk. A piskótából 4 cm átmérőjű kerek lapocskákat szúrunk ki és egy tálcára egymás mellé sorakoztatjuk.
A sárgadinnyés masszát nyomózsákba töltjük és a korongokra nyomjuk.
Fagyasztóban 2-3 óra alatt megfagyasztjuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése