Ámor parfé

Hozzávalók

fél csomag vaníliás pudingpor, 2 dl tej, 4 evőkanál cukor, 1 vaníliás cukor,
4 dl tejszín, fél dl tojáslikőr,

A díszítéshez:
2 dl tejszín, 1 evőkanál porcukor, 10 dkg cukrozott gyümölcs.

A tejből 2 evőkanál cukorral, a vaníliás cukorral meg a pudingporral az előírás szerint pudingot főzünk, és két deci kemény habbá vert tejszínnel összekeverjük, majd jól lehűtjük. A maradék tejszínt a maradék cukorral habbá verjük, és a tojáslikőrt belekeverjük. A vizezett forma aljára pudingos fagylaltot simítunk, rá a tejszínkrémet töltjük, és az egészet kifagyasztjuk. Édes tejszínhabbal és cukrozott gyümölccsel díszítjük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése