Gesztenyés alagút 2.

Hozzávalók:
7 tojás, 6 evőkanál cukor, 3 csomag gesztenyemassza, 1 tasak vanillincukor, 
1 evőkanál liszt, 2 evőkanál kakaó, 25 dkg margarin, 1/2 dl rum, 2 tasak tortabevonó

Elkészítés:
4 tojásból piskótát sütünk, és az őzgerinc méretére vágjuk (2 db). Gőz fölött simára főzzük a cukorral elkevert tojást, vanillincukrot, lisztet, kakaót (kb. 15-20 perc). Ha kihűlt a krém, hozzákeverjük a margarint. 2 őzgerincformát folpackkal kibélelünk, belesimítjuk a rummal fellazított gesztenyemasszát, majd a csokoládékrémet, végül ráhelyezzük a méretre vágott piskótát. 2 órára hűtőbe tesszük, majd ráborítjuk óvatosan egy tálra, levesszük a folpackot, és tortabevonóval bevonjuk a süteményt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése