Hozzávalók:
Forrás:
25 dkg méz, 3 tojássárgája, 1 egész tojás, 3 evőkanál tejföl, 2 evőkanál olaj, 1 kávéskanál fahéj, 1 kávéskanál citromhéj, 60 dkg liszt, 1 kávéskanál szódabikarbóna
Tetejére:
10 dkg fehér csoki, 10 dkg ét csoki
Elkészítés:
A mézet meglangyosítani, majd a többi alapanyaggal összedolgozni. A masszát letakarva, hideg helyen egy napig pihentetni. Másnap diónyi gömböket formázni és tepsibe sorakoztatni, majd szép pirosra sütni. Gőz fölött felolvasztott csokival bevonni, majd a másikkal megcsurgatni a tetejét.
Elkészítés: 30 perc
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése