Hozzávalók:
20 dkg margarin, 10 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 4 tojás, 30 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 1 evőkanál citromlé, 6 evőkanál narancslé, 10 dkg kókuszreszelék, 10 dkg kandírozott meggy vagy meggybefőtt
A díszítéshez:
porcukor és vaníliás cukor keveréke
Elkészítés:
A margarint a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojásokkal, a liszttel, a sütőporral, a citrom- és narancslével összekeverjük. A tésztába óvatosan belekeverjük a kókuszreszeléket és a meggyet. Kivajazott formába öntjük. Előmelegített, 180 °C-os sütőben tűpróbáig sütjük (kb. 80-90 perc).
A porcukorból 3-4 teáskanál víz segítségével cukormázat készítünk, majd díszítjük vele a kuglófot.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése