Hozzávalók:
2 dl joghurt, 2 érett mangó, 1,5 dl tejszín, 5 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 teáskanál gyömbérpor, kókuszreszelék, apróra vágott mandula
Elkészítés:
Egy szitát kibélelek vászon zsebkendővel, majd beleöntöm a joghurtot, és hagyom lecsöpögni. Közben mindkét mangóból cikkelyeket vágok ki, és meghámozom őket. A maradék gyümölcshúst felkockázom, majd turmixgépben pürésítem. Ha szükséges, után édesítem a pürét. Egy tálban összekeverem a habbá vert tejszínt a cukorral, a vaníliás cukorral, a gyömbérrel, aztán az egészet óvatosan egybedolgozom. Az így kapott habot hozzáadom a lecsöpögtetett joghurthoz, és a pürésített mangóhoz. Végül borospohárba vagy desszertes tálkákba öntöm a krémet.
Elkészítési idő: 25 perc
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése