Hozzávalók (5 adag):
750 g eper, 100 g porcukor, 50 g kristálycukor, 10 cl Curacao Triple sec likőr, 35 cl portói bor (Tawny Port), 150 g cukrozott tejszínhab, 1 db friss mentalevélcsúcs
Elkészítés:
A megtisztított, cikkekre vágott friss epret meghintjük porcukorral és meglocsoljuk Curacao-val és száraz portói borral, pár órára hűtőbe tesszük. A cukrozott tejszínhabot is Curacao-val és portóival ízesítjük. Az üvegkelyhek száját kristálycukorba mártjuk és mélyhűtőbe helyezzük. Tálaláskor a hamvas poharakba helyezzük a marinírozott eperszemeket, az ízesített tejszínhabbal és friss mentalevél csúcsával díszítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése