Könnyű csokoládéhab

Hozzávalók (3 adag):
10 dkg félkeserű csokibevonó, 5 dkg tejcsoki bevonó, 3 tojásfehérje, 100 ml tejszín, 1/2 csomag habfixáló

Elkészítés:

A csokikat felolvasztjuk, összekeverjük, hideg vízfürdőbe téve hűlni hagyjuk.
A tojásfehérjéből kemény habot verünk. A tejszínt kb. 1/2 percig verjük, akkor a habfixálót beleszórjuk és kemény habbá verjük.
A felolvasztott csokit a tojáshabra tesszük, óvatosan beleforgatjuk, utána a keményre felvert tejszínhabot is beleforgatjuk.
A masszát több órára a hűtőbe tesszük.

Elkészítési idő: 15 perc
Főzési idő: 3-4 perc

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése