Elkészítési idő: 15 perc (plusz 1 óra a hűtésre)
Hozzávalók 12 gyümölcssaslikhoz: 1 kg szőlő, ananász- vagy banándarabok
2 tábla (egyenként 100 g) Milka Alpesi tejcsokoládé vagy Milka fehércsokoládé, 10 g kókuszvaj
A szőlőt, az ananászt és banánokat váltakozva sasllknyársra tűzzük. A Milka csokoládét darabokra tördeljük, kókuszvajjal vízbe helyezett tálban vagy mikrohullámú sütőben felolvasztjuk, simára keverjük, és egy lapos tálba tesszük. A nyársakat a felolvasztott Milka csokoládéba mártjuk. A felesleges Milka csokoládét óvatosan lecsepegtetjük, a nyársakat a tálra helyezve betesszük a hűtőszekrénybe, hogy a csoki a gyümölcsökön megszilárduljon.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése