Elkészítési idő: kb. 15 perc
Hozzávalók kb. 20 golyóhoz: 1 tábla (100 g) Milka Noisette csokoládé, 40 g marcipánmassza,
Kb. 30 szem mogyoró, Kb. 2 szelet (35 g) Milka félédes keserű- vagy Milka fehércsokoládé
A Milka Noisette csokoládét darabokra tördeljük, forró vízbe helyezett tálban vagy mikrohullámú sütőben felolvasztjuk, simára keverjük. A marcipánmasszát a meleg Milka Noisette csokoládéhoz adjuk, és az egészet villával masszává törjük. Kis adagokra osztjuk, egy szem mogyoróval a közepén meggyszemnyi golyókat formálunk. A Milka félédes keserű- vagy fehércsokoládét lereszeljük, és mindegyik golyót tetszés szerint vagy a sötét, vagy a világos reszelékben megforgatjuk.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése