Elkészítési idő: kb. 45 perc
Hozzávalók 9 szelethez: 65 g vaj, 50 g cukor, 1/2 csomag vaníliás cukor, 2 kis tojás, 1 evőkanál rum Kevés reszelt citromhéj, 1 csipet só, 250 g liszt, 2 teáskanál sütőpor, 90 ml tej, 1 tábla (100 g) Milka Nuss-Nougat („Mogyorónugát")
A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Egymás után hozzáadjuk a tojásokat, a rumot, a reszelt citromhéjat és a sót, majd összekeverjük. Miközben a lisztet a sütőporral elkeverjük, lassan hozzátöltjük a tejet. A Milka csokoládét összedaraboljuk és azt is beletesszük. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk és egy evőkanállal 9 kis tésztahalmocskát osztunk el rajta. Előmelegített sütőben 180 °C-on 30 percig sütjük, míg az amerikai tészta enyhén barnás nem lesz. Végül a megolvasztott Milka csokoládéval tetszés szerint becsíkozzuk a süteményt.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése