Elkészítési idő: kb. 45 perc
Hozzávalók (4 személyre): 1 pohár (200 g) tejszín, 1 tábla (100 g) Milka fehércsokoládé, 2 tojás, 4 evőkanálnyi friss málna, 4 evőkanál cukor
A tejszínt a darabokra tördelt Milka fehércsokoládéval kevergetés közben felmelegítjük és rövid ideig főni hagyjuk. A tojásokat mixerrel felverjük és a tejszínt a Milka fehércsokoládéval kevergetés közben hozzáadjuk. Négy kisméretű, tűzálló tálkába tesszük az epreket és rájuk öntjük a krémet. A tálkákat vízzel töltött serpenyőbe vagy felfújtformába állítjuk. Sütőben legalább 30 percig 180-200 °C-on gőzöljük. Hagyjuk kihűlni. Tálkánként 1-1 evőkanál cukrot szórunk a tetejükre, majd 5 percre a sütőben megbarnítjuk. Ha a tálkákat jéghideg vízbe állítjuk, a bennük lévő krém nem forrósodik át. Azonnal tálaljuk.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése