Milka-csemege

Elkészítési idő: kb. 15 perc (plusz 1 óra pihentetés)

 

Hozzávalók (Kb. 20 csemege golyóhoz): 1 tábla (100 g) Mllka Schoko & Keks („Csoki és Keksz") csokoládé, 30 g darabolt mogyoró, 40g szobahőmérsékletű vaj, 2 evőkanál cointreau vagy sherry, 2/3 tábla (kb. 65 g) Milka félédes keserűcsokoládé vagy Milka fehércsokoládé

 

A Milka kekszes csokit, a vajat és a likőrt egy villával össze­dolgozzuk, míg finom, krémes masszát kapunk. Az egészet kb. 20 percre betesszük a hűtőszekrénybe. A lehűtött csemege masszából teáskanálnyi mennyiségeket elveszünk, és megformáljuk a kb. 20 labdácskát. Milka félédes keserű- vagy Milka fehér­csokoládét felolvasztunk, simára keverünk és belemártjuk - akár többször is - a csemege golyócskákat. A golyókat sütőpapírra helyezve száradni hagyjuk.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése