Elkészítési idő: kb. 20 perc
Hozzávalók (4 személyre): 2 pohár (egyenként 200 g) tejszín, 2 tábla (egyenként 100 g) Milka félédes keserűcsokoládé, 2 tábla (100 g) Milka Alpesi tejcsokoládé,
Gyümölcsök tetszés szerint: alma, banán, ananász, eper, kivi, szőlő stb. vagy keksz, dió, kétszersült, citromlé
A tejszínt egy edényben felmelegítjük, az összetört 4 tábla Milka csokoládét beletesszük, és folytonos kevergetés közben a tejszínben felolvasztjuk. Az egészet átrakjuk egy fondue-edénybe és melegen tartjuk.
A gyümölcsöt vagy a kekszeket apró falatokra vágjuk és beletesszük a tejszínes csokoládéba. Fogyasztás előtt kicsit hűlni hagyjuk. A banán-, alma- vagy körtedarabokat citromlével becsepegtetjük, hogy ne barnuljanak meg.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése