Elkészítési idő: kb. 10 perc (plusz 1 óra a hűtéshez)
Hozzávalók 10 levélhez: Borszőlőlevél 10 db nem mérgező (permetezetlen!) levélke, pl. borsmenta-, citromfű- vagy 2 szelet (kb. 35 g) valamelyik Milka csokoládéból: pl. Milka félédes keserűcsokoládé, Milka Alpesi tejcsokoládé, vagy Milka fehércsokoládé Késhegynyi kókuszzsír
A levélkéket megmossuk és megszárítjuk. A Milka csokoládét a kókuszzsírral vízbe helyezett tálban vagy mikrohullámú sütőben megolvasztjuk, simára keverjük és egy ecsettel a levelek fonák részére kenjük a csokoládét. A Milka csokoládés oldalukkal felfelé zsírpapírra fektetjük a leveleket, majd hűtőszekrényben hagyjuk megszilárdulni. A levélkéket száruknál fogva óvatosan kiemeljük, bekenjük csokival a másik oldalukat is, ismételten hűtőszekrénybe tesszük őket, végül önmagukban vagy díszítésként tálaljuk.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése