Gluténmentes babapiskóta

Elkészítés: 10 - 30 perc
Sütési hőfok: 180 ℃
Sütési idő: 5-10 perc

Hozzávalók:
3 db tojás, 9 evőkanál gluténmentes liszt, 9 evőkanál kristálycukor, egy kevés sütőpor (elhagyható)

Ízesítésnek:
vaníliás cukor

Elkészítés:
A tojássárgát az 1/3-ad cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a liszthez hozzákeverjük a sütőport. A fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd belekeverjük a sárgáját és végül a lisztet. Nyomózsákba tesszük (ha nincs akkor ajánlom a zacskót), sütőpapírra babapiskóta formákat nyomunk. Pár perc elegendő a sütéséhez.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése