Csokis-rumos szelet

Hozzávalók:
1 rumkivonat, 2 dl tej, 20 dkg cukor, 1 Rama, 4 evőkanál kakaó, 50 dkg darált keksz, 2 tortabevonó

Elkészítés:

A cukrot, és a tejet a margarinnal felolvasztjuk. A kekszet a kakaóval összekeverjük, hozzáadjuk a rumkivonatot, és a cukros-margarinos tejjel összegyúrjuk. Fóliával kibélelünk egy kis méretű tepsit, belenyomkodjuk a masszát, (kb. másfél ujjnyi magas legyen). A tetejét simára elegyengetjük, másfél órára hűtőbe tesszük, majd bevonjuk az egyik tortabevonóval, és visszatesszük a hűtőbe. Fél óra múlva kiborítjuk a tepsiből, lehúzzuk a fóliát, és ezt az oldalát is bevonjuk a másik tortabevonóval.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése