Hozzávalók (kb. 4 adag):
25 g étcsokoládé (70 % kakaóvaj tartalmú), 1 tasak Gála puncsízű krémpuding, 250 ml tejszín, 250 ml tej.
Előkészítés:
A csokoládét apróra törjük. A sütőformát (mini szilikon sütőforma) vagy jégkockatartót egy tálcára helyezzük.
Elkészítés:
A Gála Krémpudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 250 ml tejszínnel és 250 ml tejjel elkészítjük.
Hozzákeverjük a csokoládédarabokat. A krémpudingot az előkészített formákba töltjük, és néhány órára a mélyhűtőbe tesszük.
Tálaláskor a fagylaltot a formából egy tálkába fordítjuk, ízlés szerint desszertöntettel kínáljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése