Címkék:
Karácsonyra,
Szaloncukrok
Hozzávalók:
- 25 dkg cukor,
- 10 dkg vaj,
- 4 dl tej,
- 2 kávéskanál kakaó-, dió- vagy rumeszencia.
Elkészítés:
A hozzávalókat egy 1,5 literes zománcozott lábosban tűz felett állandóan kevergetve felforraljuk egészen addig, amíg el nem válik a lábos aljáról. Öntsük át egy tálba, és keverjük tovább addig, amíg alakíthatóvá nem válik, majd lapos tányéron rendezzük el. A csomagolást a fenti módon végezzük, de csak akkor, ha már egybe álltak és megkötöttek a cukrok.
Forrás: noiportal.hu
Krém szaloncukor
Hozzávalók:
- 25 dkg cukor,
- 10 dkg vaj,
- 4 dl tej,
- 2 kávéskanál kakaó-, dió- vagy rumeszencia.
Elkészítés:
A hozzávalókat egy 1,5 literes zománcozott lábosban tűz felett állandóan kevergetve felforraljuk egészen addig, amíg el nem válik a lábos aljáról. Öntsük át egy tálba, és keverjük tovább addig, amíg alakíthatóvá nem válik, majd lapos tányéron rendezzük el. A csomagolást a fenti módon végezzük, de csak akkor, ha már egybe álltak és megkötöttek a cukrok.
Forrás: noiportal.hu
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése