Reggeli krém

Elkészítési idő: kb. 10 perc


Hozzávalók kb. 250 g-hoz: 1 tábla (100 g) Milka Alpesi tejcsokoládé,

125 g tejszínes sajt, 1 evőkanál juharszirup, 2 evőkanál napraforgómag

 

A Milka tejcsokoládét darabokra törjük, vízben vagy mikrohullámú sütőben megolvasztjuk és simára keverjük. Egy teáskanálnyi sajtot a felolvasztott Milka csokival jól elkeverünk, majd a megmaradt sajtot a juharsziruphoz adjuk. A napraforgómagokat apróra daraboljuk, és hozzákeverjük a krémhez. Fehér kenyérre vagy péksüteményre kenve kitűnő csemege!


Tipp: A Milka csokoládét sohasem közvetlenül olvasszuk fel, hanem mindig „vízfürdőben". Ehhez a darabokra tördelt Milka csokoládét tűzálló tálba, majd ezt egy tál forró vízbe kell tenni, azután a csokit folyton kevergetve fel kell melegíteni. Még egyszerűbb a Milka csokit mikrohullámú sütőben felolvasztani, mégpedig 600 Watton kb. 1 percig.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése