Milka Joghurt-borsmenta-trüffel

Elkészítési idő: 15 perc (plusz 45 perc a megszilárduláshoz)


Hozzávalók 20 trüffelhez: 10 g vaj, 40 g tejszín, 1 tábla (100g) Milka joghurtos csokoládé pl. epres-joghurtos csokoládé, 1-2 csepp borsmentaolaj, papír pralinéformák, pisztácia a díszítéshez

 

A vajat egy edényben felmelegítjük, hozzáadjuk a tejszínt és feltesszük főni. A Milka csokoládét darabokra tördeljük, és kevergetés közben a tejszínben feloldjuk. Hagyjuk kihűlni. Belecsepegtetjük a borsmentaolajat, majd az egészet jól megkeverjük. A megszilárdult masszát beletöltjük egy zacskóba vagy tortadíszítő fóliába és egyenlő adagokban a papírformákba töltjük. A pisztáciát a tetejükre szórjuk. Már tálalhatjuk is a csemegét!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése