Milka Fondue

Elkészítési idő: kb. 20 perc


Hozzávalók (4 személyre): 2 pohár (egyenként 200 g) tejszín, 2 tábla (egyenként 100 g) Milka félédes keserű­csokoládé, 2 tábla (100 g) Milka Alpesi tejcsokoládé,

Gyümölcsök tetszés szerint: alma, banán, ananász, eper, kivi, szőlő stb. vagy keksz, dió, kétszersült, citromlé

 

A tejszínt egy edényben felmelegítjük, az összetört 4 tábla Milka csokoládét beletesszük, és folytonos kevergetés közben a tejszínben felolvasztjuk. Az egészet átrakjuk egy fondue-edénybe és melegen tartjuk.

A gyümölcsöt vagy a kekszeket apró falatokra vágjuk és beletesszük a tejszínes csokoládéba. Fogyasztás előtt kicsit hűlni hagyjuk. A banán-, alma- vagy körtedarabokat citromlével becsepegtetjük, hogy ne barnuljanak meg.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése