Mangótúró

Elkészítési idő: kb. 10 perc (plusz a hűtéshez szükséges 30 perc)


Hozzávalók: 1 kis doboz (430 g) mangóbefőtt, 250 g túró, 1 tábla (100 g) Milka fehércsokoládé

 

A mangószeleteket lecsurgatjuk, a levüket összegyűjtjük. A túrót a mangószeletek felével és 100 ml mangólével egy tálban pürévé keverjük, a Milka fehércsokoládé felét vízbe helyezett tálban vagy mikrohullámú sütőben felolvasztjuk és simára keverjük. Hozzáadjuk a túrót, és az egészet még egyszer pürévé dolgozzuk. A megmaradt mangószeleteket külön zúzzuk péppé. A mangós túrót egy üvegtálba vagy 4 kisebb üvegtálkába tesszük. A mangópépet ugyanígy elosztjuk a mangós túró tetejére, végül ráreszeljük a Milka fehércsokoláde megmaradt felét. Hűtve tálaljuk.

 

Elkészítési idő: kb. 10 perc (plusz a hűtéshez szükséges 30 perc)

Tipp: Különlegesen szép és „elegáns" lehet csokoládé­levelekkel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése