Hókocka

Hozzávalók:
A tésztához:
30 dkg liszt, 1 db tojás, 1 dkg szalalkáli, 2 dl tej, 10 dkg margarin, 10 dkg porcukor

A krémhez:
4 dl tej, 4 evőkanál liszt, 25 dkg sütőmargarin, 10 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, ha nem akarna összeállni, akkor még egy kicsi tejet adunk hozzá. 3 lapot sütünk 20x30 cm-es kisütőmargarinozott tepsi hátán.

A krém készítése:
A lisztet a tejjel, cukrokkal simára keverjük és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A sütőmargarint habosítjuk és a kihűlt krémmel simára keverjük. A lapokat megtöltjük.

Elkészítés: 60 perc
Sütési idő: 30 perc

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése