Gesztenyekocka sütés nélkül



Elkészítés: 60 - 70 perc

Hozzávalók:
40 dkg Rama, 1 l tej, 2 csomag vaníliás pudingpor, 2 csomag gesztenyemassza, 25 dkg darált keksz, 2 dl rum, 2 csomag babapiskóta, 0,5 l növényi tejszín, 2 csomag habfixáló, 35 dkg porcukor

Elkészítés:

2 csomag gesztenyemasszát, 25 dkg darált kekszet, 15 dkg Ramát, 15 dkg porcukrot és 1 dl rumot összekeverünk, majd egy tepsi aljába nyomkodunk. A 2 csomag vaníliás pudingot 8 dl tejjel elkészítjük. Amikor kihűlt, 25 dkg Ramát és 20 dkg porcukrot hozzákeverünk. Felét a gesztenyés lapra kenjük, majd 2 csomag babapiskótát 1 dl rum és 2 dl tej keverékébe áztatunk és a krém tetejére rakjuk, erre a megmaradt krém másik felét rakjuk. Tetejére 0,5 l növényi tejszínt teszünk 2 csomag habfixálóval felverve.

Recept és fotó: Rama sütigyár (Bejci)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése