Hamis marcipános süti

Hozzávalók:
½ kg darált háztartási keksz, 20 dkg porcukor, 25 dkg margarin, 1 csomag vaníliás cukor, 9 evőkanál forró tej, 20 dkg étcsokoládés tortabevonó, 2-3 evőkanál kakaópor, 10 dkg kókuszreszelék, ½ üvegcse rumaroma, 1 üvegcse keserűmandula aroma

Elkészítés:

A kekszet, cukrot, margarint, vaníliás cukrot összekeverjük, leöntjük a 9 evőkanál forró tejjel, összegyúrjuk.
2 egyenlő részre osztjuk.

1. rész: fél rumaroma, 2-3 evőkanál kakaó, összegyúrjuk, majd szétterítjük a tepsi alján.

2. rész: 10 dkg kókuszreszelék, és 1 üvegcse keserűmandula aroma, összegyúrjuk, majd rásimítjuk az előző tetejére.
Leöntjük a felolvasztott étcsokis tortabevonóval, és 2 órára hűtőbe tesszük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése